EDZÉSTERVEZÉSEvetovics-Balla Hajnalka futóedző, ultrafutóedző, ultrafutó vagyok.
Ha úgy érzed, futóként megakadtál a fejlődésben, nem tudod, hogyan érhetnéd el kitűzött céljaidat, esetleg most kezdenél ismerkedni a futás világával, és mindehhez edzői támogatásra és iránymutatásra lenne szükséged, minden bizonnyal tudok neked segíteni! Egyéni edzéstervezést vállalok futóknak: kezdőkkel, újrakezdőkkel, félmaratoni, maratoni, ultrás terveket dédelgetőkkel is szívesen foglalkozom.

A velem edző futók között vannak ultrafutók, maratonisták, félmaratonisták, aszfaltosok és terepesek, szülés után kezdő és újrakezdő anyukák, fiatalok, idősebbek, Magyarországon és külföldön élő futók egyaránt. Edzőként nagyon sokféle verseny és táv teljesítéséhez segítettem hozzá az elmúlt években a futókat. Elmondhatom magamról, hogy sikeres Spartathlon, Ultrabalaton, Korinthosz 160 és 80 km, Ultra Trail Hungary és Mátrabérc teljesítők is edzenek a kezem alatt, de nagyon sok maratoni, félmaratoni, 10 és 5 kilométeres eredmény elérésében is közreműködtem.

Bár a futás egyéni sport, és minden futó maga vívja meg a saját harcát a kilométerekkel a céljai érdekében, a nálam edző futók, a Hanka Team tagjai fantasztikus, pozitív, egymást támogató és erősítő közösséget alkotnak, ezzel is bizonyítva, hogy senki nincs egyedül, és a futás összeköt.

hanka

Végzettségeim:
funkcionális tréner - Thor Gym (2018)
atlétika sportedző - BSU (2019)
Running Coach (futóedző) - UESCA (2020)
SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitációban, e-learning továbbképzés - Balance Medical Fitness Akadémia (2021)
Ultrarunning Coach (ultrafutóedző) - UESCA (2021)
Stryd Coach (watt alapú edzéstervezés) (2023)
Sports Psychology Specialization Course - UESCA (2023)
Köpölyterapeuta online képzés - Balance Med Academy (2023)
Magyar Edzők Társasága online konferenciákon való rendszeres részvétel
Mysportscience Academy kurzusok

Fontosabb eredményeim futóként (edzőm és mentorom Barát Gabriella):
- Ultrabalaton egyéni teljesítés 4x (2014:212km, 2015:221km, 2022:210km, 2023:210km)
- Spartathlon teljesítés (2017), részvétel(2023)
- 24 órás OB 3. helyezés (2015)
- BUFF 12 óra 1. helyezés (2021)
- UTH Szentendre Trail 54 km (2023)

Ha szeretnél nálam edzeni és futóként fejlődni, akkor kérlek, olvasd el ezt a tájékoztató menetrendet, majd várom a jelentkezésed!

A közös munka első lépéseként szükséges egy „személyes” konzultáció (valamelyik online felületen könnyen megoldható), mely során egyeztetjük a legfontosabb tudnivalókat a közös munkához, megbeszéljük a célokat, terveket, lehetőségeket, időbeosztást.

Amiről beszélgetünk:

- mik a céljaid a futásban, miért van szükséged edzői segítségre (életmódváltás, fogyás, versenyre készülnél fel stb.)
- milyen a sportmúltad, hogyan, mennyit edzettél eddig,
- hetente hány alkalommal tudsz és szeretnél futni,
- a futás mellé van-e szükséged erősítésre is, sportolsz-e valami mást is?
Természetesen minden felmerülő kérdést és gondolatot megbeszélünk, egyeztetünk.

A számodra optimális, személyre szabott edzéstervet heti bontásban, heti küldéssel állítom össze, igazítva azt az egyedi igényekhez és körülményekhez. Az edzésekhez szükséged lesz valamilyen futóórára, óra hiányában valamilyen telefonos applikációra, valamint nagyon hasznos a pulzusmérő pánt is.

Az edzéstervet a Training Peaks edzéstervező rendszer erre kialakított felületén keresztül küldöm el részedre – lényeges, hogy az órád vagy a telefonos applikációd kompatibilis legyen ezzel a rendszerrel. A felület használata ingyenes.

A teljesített futásokról minden esetben kérek egy rövid értékelést, beszámolót (hogy mentek az edzések, hogy érezted magad, minden edzés megvolt-e, nehéz volt, könnyű volt, mit tapasztaltál stb.), majd a beszámoló és az edzési adatok elemzése után küldöm a következő hétre esedékes edzéseket.

A nálam edző futókkal folyamatos és szoros kapcsolatban vagyok. A heti rendszerességű edzésterv és az edzésekkel kapcsolatos folyamatos egyeztetés mellett igény szerint egyéb konzultációkra is van lehetőség, ha tanácsra, segítségre szorulsz, szeretnél velem egyeztetni. A folyamatos és őszinte kommunikáció nagyon fontos ahhoz, hogy a számodra lehető legjobb edzéstervet tudjam összeállítani, és ennek segítségével közösen elérhessük, megvalósíthassuk a céljaidat.

Az edzői munka és az edzéstervezés ára:

21.000 Ft / 6 hét
A 6 hét a fizetési ütemezésre vonatkozik, a közös munka addig tart, amíg a futó szeretné, hogy az edzője legyek és személyre szabottan, a céljainak megfelelően kapja a futóedzéseket.
Az edzéseket minden esetben személyre szabottan állítom össze, nincs előre megírt, "konzerv" edzéstervem, minden esetben azt veszem figyelembe, hogy a futó hogyan tud saját magához mérten optimálisan fejlődni, hogyan marad motivált, illetve hogyan nem terheli túl magát.

Miért engem válassz?

Mert…
- tudom milyen az osztály/csapat leggyengébb, leglassabb futójának lenni.
- tudom milyen, amikor senki nem hisz benned, pedig te képes vagy rá.
- tudom milyen a nulláról elkezdeni, újrakezdeni a futást.
- tudom milyen nehéz a szülés utáni újrakezdés.
- tudom milyen anyának, feleségnek, dolgozó nőnek és futónak lenni egyszerre.
- tudom milyen, amikor a párod is sportol, és össze kell egyeztetni a családi élettel az edzéseket.
- tudom milyen rossz érzés sérültnek lenni.
- tudom milyen érzés elengedni egy álmot.
- tudom, hogy kell újrakezdeni, és mindent megtenni azért, hogy az elengedett álom megvalósulhasson.
- tudom milyen motiválatlannak lenni, és tudom, milyen egy motivált, összeszedett futó.
- mindent a saját bőrömön tapasztaltam meg, tanulva a saját hibáimból, és nem hagyom, hogy te elkövesd ezeket.
- tudom milyen az, amikor te vagy önmagad legnagyobb ellensége.

Ha szeretnél velem edzeni, keress nyugodtan a hajnalka.balla[kukac]gmail[pont]com e-mail címen.

Néhány dolog, amit érdemes rólam tudni:

Gyermekkorom óta folyamatosan sportolok, leginkább a kézilabdában találtam sikerélményeket, 12-18 éves korom között kézilabdáztam, NB II-es szinten. 17 évesen kezdtem el futni, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal az életem része a futás. Kommunikáció és szociológia szakokon szereztem diplomát a Pázmányon, 3 évig dolgoztam a futóversenyeket szervező BSI-ben PR munkatársként, majd 9 évig a Central Médiacsoportnál (korábban Sanoma) voltam szerkesztő és újságíró.

Futóedzői munkámat 2019-ben kezdtem, önálló futóedzőként, valamint a Gyerünk, anyukám! közöség futóedzőjeként és mentoraként is dolgozom. 1,5 évig a Hoka, GU, Coros márkák magyarországi marketing tevékenységét is végeztem. Szabadúszó újságíróként felkérésre vállalok cikkírást is. Férjem is amatőr ultrafutó, 2 gyermekünk van.

UESCA RUNNING COACH UESCA RUNNING COACH STRYD COACH

FUTNI MENTEM

IMPRESSZUM SZERZŐI JOGOK JOGI NYILATKOZAT