/article_titleimages/hoka1.jpg

A tavaszi szezon 3 legjobban várt Hoka futócipője

A Hoka One One a világ egyik legdinamikusabban fejlődő futócipő márkája, amely aszfaltra és terepre egyaránt kínál futócipőket – nem véletlenül látjuk ezeket a cipőket egyre több futó lábán.

www.futnimentem.hu >> futócuccok 2019-02-27

Akár teljesen kezdő futó vagy, akár már rutinos, esetleg ultrás, szinte biztos, hogy megtalálod a számodra leginkább megfelelő modellt a Hoka kínálatban. A márka úgy tervezi a cipőit, hogy a viselők számára minden körülmények között élmény maradjon a futás. A cipőket megnövelt csillapítással, kiszélesített sarokrésszel, mégis ultrakönnyű anyagokból készítik, hogy kényelmesek, tartósak legyenek.

A Hoka minden tavaszi és őszi szezonban újít valamit, folyamatosan javítják és fejlesztik a már meglévő cipőket, hogy még jobbak lehessenek, és még jobb élmény legyen bennük futni. A fejlesztések mellett pedig új modelleken is dolgoznak, hogy bővíthessék a cipőkollekciót, és még nagyobb bázisát érhessék el a futóknak, azokat is, akik eddig nem ismerték a márkát.

Fontos tudni, hogy a Hoka már régen nem kizárólag az ultrások cipője, nemcsak a hardcore futók viselhetik, sőt! A kezdők számára az egyik legjobb választás, ha beruháznak egy Hokába, mert élmény benne futni! A cipő speciális kialakítása segíti a megfelelő, középtalpra érkező futótechnika kialakítását, kényelmes, védi az ízületeket, ami például túlsúly esetén kifejezetten fontos, és tartósságával hosszú ideig társa lehet az újdonsült futónak. A rutinosabbak, ultrások számára a cipő tartóssága és magabiztos csillapítása a legvonzóbb, és a villámlábú versenyzők is találnak olyan modellt, amiben könnyedén kapkodhatnák a lábukat akár 3 perces tempóban is, mert ilyen Hoka is van.

Nézzük, melyek a tavaszi szezon legmenőbb, új Hokái!


Arahi 3


Ha támasztott cipőt keresel, akkor a megújított Arahi 3 a legjobb választás. Minimális súlyú cipő, csillapítása viszont maximális, erős középtalppal és megerősített sarokrésszel. A speciálisan megalkotott J-Frame technológia a támasztott cipők jövője: a Dynamic Stability hozzájárul a láb stabilitásához, miközben annak természetes mozgását segíti elő, viszont nélkülözi a kemény, nem alkalmazkodó anyagokat – így lett a Hoka Arahi 3 puha, kényelmes, nagy csillapítású cipő. A felsőrész pedig letisztult, jól szellőzik, szélesebb lábfejű futók pedig Wide, azaz szélesített verzióban is elérhető.


Speedgoat 3


A hardcore terepfutók kedvenc futócipője a hegyi kecske, vagyis a Speedgoat, melynek most már a harmadik verziója áll rendelkezésre. A modell Karl Meltzerről, alias Speedgoat-ról kapta a nevét, ő tartja a legtöbb 100 mérföldes verseny rekordját tartja. Ha szeretnél hozzá hasonlóan hasítani a terepen, akkor válaszd ezt a modellt. A cipő bármilyen technikás terepen megállja a helyét, szélesebb a középtalpa és lábfejrésze, talpán pedig jól tapadó, agresszív fogazat segíti a kapaszkodást. A modell sarkát megerősítették, felső részét szintén, hogy még jobban tartsa a lábat. Igazán stabil cipő, amelyre nyugodtan rábízhatod magad a leggyorsabb és leghosszabb terepen egyaránt.


 

Bondi 6


A nagybetűs Hoka, az egyik első modell, ami a kezdetektől fogva jelen van, kihagyhatatlan, elnyűhetetlen, a márka alappillére. A Bondi a legnagyobb csillapítású aszfaltos futócipő, melynek a teljes középtalpát kitölti az EVA habanyag, ezzel puha, kényelmes futást tesz lehetővé, védi a lábat a talajfogáskor és segíti az átgördülést az ellépéshez. Felsőrésze varrásmentes, jól szellőzik, ezáltal még kényelmesebb, nem nyomja, nem dörzsöli a lábfejet. Wide, azaz szélesebb verzióban is elérhető azok számára, akiknek szélesebb a lábfeje. Bár nagynak tűnik, de súlya minimális, és rendkívül tartós, hogy minél több kilométert bele tudj pakolni.Fotók: Hoka One One


FUTNI MENTEM

IMPRESSZUM SZERZŐI JOGOK JOGI NYILATKOZAT