/article_titleimages/hokas.jpg

Cipők repüléshez

Mindenki olyan cipőre vágyik, ami könnyű, gyors, és szinte repülni lehet benne. Ha már a cipő nem fut helyettünk, érdemes olyan modellt keresni, amiben szinte nincs is más dolgunk, mint könnyedén lépkedni, a többit pedig “intézi” a lábbeli.

www.futnimentem.hu >> futócuccok 2019-05-30

A HOKA Fly kollekciójának Magyarországon is elérhető darabjai között bárki találhat magának kedvencet. Ezek a könnyű cipők egyaránt jók edzésre és versenyre is. Ha négypercesben gyűröd le a maratont, vagy hatpercesben futod az 5 kilométert, akkor is választhatod valamelyik Fly modellt, hiszen a cipő minden futóteljesítményhez képes hozzátenni egy kicsit. Nézzük, mik az itthon is elérhető fő darabok.
 

HOKA Elevon


Divatos, kifejezetten szép, mutatós cipő, amiben kitűnsz majd a pályán. Párnázott kétrétegű középtalpa rendkívül kényelmes és reszponzív, egy nagyon jó csillapítást kínáló puhább, és az ellépést javító sűrűbb habanyag kombinálásával segíti, hogy még gyorsabban haladhass futás közben. Felsőrésze jól szellőzik, nyelve párnázott, így nem nyomja és dörzsöli a lábfejed. Tartós, strapabíró cipő.


 

HOKA Cavu 2


Sokoldalú futócipő trendi, mégis egyszerű megjelenéssel. Jól használhatod aszfalton, rekortánon, de akár futópadon is jó választás. Tartós középtalpa tökéletes tapadást és puha talajfogást biztosít. Kis súlyú cipő, nagyon könnyű, jól szellőző felsőrésszel, ami tökéletesen illeszkedik a lábfejre, nem dörzsöl és nem csúszkál el. Ha szeretsz lendületesen futni, nagyon jó választás!  

HOKA Mach 2


Az egyik legtrendibb, legmenőbb Hoka modell, amiben csak úgy hasíthatsz! Elképesztően könnyű, kis súlyú futócipő, csillapításban mégis verhetetlen, párnázott középtalpa segít, hogy minden futólépésnél puhán érj talajt, és könnyedén, gyorsan elléphess az aszfaltról. Felsőrésze könnyű, jól szellőző, tökéletesen illeszkedik a lábfejre, hogy neked csak a futásra kelljen koncentrálnod. Használhatod edzésre és versenyre egyaránt, biztos lehetsz benne, hogy segít a legjobb teljesítményt nyújtani.


 


FUTNI MENTEM

IMPRESSZUM SZERZŐI JOGOK JOGI NYILATKOZAT