/article_titleimages/88007765_3037524052953957_8470412257812021248_o.jpg

Ezek a tavaszi szezon legmenőbb HOKA futócipői

Aki fut, annak bizony időről időre új futócipőre van szüksége. Jellemzően tavasszal és ősszel jönnek ki a gyártók az új modellekkel, hiszen ezekben az időszakokban növekszik meg a futás iránt érdeklődők száma.

www.futnimentem.hu >> futócuccok 2020-04-10

Bár a 2020-as tavaszi-nyári versenyszezont egy az egyben el kell felejtenünk, és nem tudunk versenyekre menni, azért egyelőre még sincs megállás, a szabadtéri sportolás engedélyezett. Így a futók többsége nem áll meg, fut tovább, készül, vagy ha nem is gondolkodik még versenyekben, de a mozgásban marad és rendszeresen kijár futni. A futócipők így továbbra is használatban vannak, egy idő után pedig elhasználódnak és nyugdíjazni kell őket. Új cipőre tehát most is szükség van, a nagy futóboltok pedig állnak rendelkezésre, ha valaki vásárolni szeretne.

A HOKA az egyik legismertebb és legnépszerűbb márka manapság a futó körében, talán nem véletlenül, hiszen cipői kényelmesek, strapabírók, kezdőknek és haladóknak egyaránt kínálnak futócipőket egyre növekvő modellválasztékukban. A 2020-as tavaszi-nyári kollekció már elérhető jópár hete, de biztosan van még, aki egy kis segítségre szorul HOKA ügyben, és nincs teljesen tisztában azzal, hogy az újabb modellek közül melyiket lenne érdemes választania. Ehhez hoztam egy kis segítséget.

Kezdőknek és rövidebb távokat futóknak


Ha még nem ismered a HOKA érzést, rövidebb távokat futsz, esetleg most ismerkedsz a futással, jó választás lehet számodra a HOKA CAVU 3 modellje. Ez az egyik legkönnyebb súlyú futócipő a kínálatban, mégis biztosítja a HOKA márkától elvárt „repülő” érzést és kényelmet. Felsőrésze rugalmas és kötött, tökéletesen illeszkedik a lábfejre, ezzel pedig stabil tartást biztosít minden futólépés közben. Középtalpa komfortos ellépést és talajfogást biztosít. Ez a modell tökéletes viselet a futópályán, mindennapi edzőcipőként, de „utcai” cipőként is megállja a helyét.

Villámlábúaknak


Ha szeretsz száguldozni, gyorsan futni, és ehhez keresel olyan cipőt, ami egyszerre könnyű és jól párnázott, akkor a HOKA MACH 3 jó választás lehet számodra. Ultrakönnyű, ultragyors, és még jól is néz ki – ugye ez is fontos szempont, amikor cipőt választasz? Nos, nem fogod megbánni, ha ezt a modellt veszed fel: párnázott, kényelmes, könnyű, villámgyors futócipő edzésekre – és versenyezni is tökéletes lesz, amikor egyéni csúcsra törsz majd! Könnyített, mégis tartós középtalpával segít a lehető legjobb ellépésben, szövött kialakítású felsőrésze tökéletesen passzol a lábfejre, könnyű és jól szellőzik.

Kényelmet és megbízhatóságot előnyben részesítőknek


A tavalyi évben megjelent Elevon is megújult erre a tavaszra, és merész frissítéseket kapott külsőleg és belsőleg egyaránt. Akár gyorsan szednéd a lábadat az edzéseiden, akár hosszabb távokat nyomsz le és megfontoltan haladsz, biztos lehetsz benne, hogy kényelmes és hű társad lesz a HOKA ELEVON 2 modellje. Párnázott, strapabíró, prémium minőségű futócipő, amiben biztonságosan elfuthatsz akár 100+ kilométert is egyszerre.


A stabilitás szerelmeseinek


A stabil futócipőt használók kedvence a HOKA ARAHI 4, amely a belső támasztást igénylő futók lábállásához igazodik, és számukra biztosít extra kényelmet és stabilitást anélkül, hogy egy nagy súlyú cipőt kellene cipelniük a lábukon. A talpszerkezet egyedi technológiai kialakításának köszönhetően a stabil cipőt használó futók is könnyedén átélhetik a HOKA életérzést. Az Arahi 4 felsőrésze teljesen megújult a korábbi verziókhoz képest, könnyített és egyszerűsített lábfej-része tökéletesen és megbízhatóan illeszkedik, ezzel járul hozzá, hogy minden futólépés kényelmes lehessen.Természetesen az újabb modellek mellett a jól ismert és bevált HOKA modelleket, mint a Bondi és a Clifton is érdemes szemügyre venni, hiszen az összes HOKA futócipőt azért hozták létre, hogy futás közben csak az élményre tudjunk koncentrálni!

Fotók: HOKA ONE ONE

 


FUTNI MENTEM

IMPRESSZUM SZERZŐI JOGOK JOGI NYILATKOZAT