/article_titleimages/csik1.jpg

Árulkodó vonalak: ha csíkos vagy, futó vagy!

Nyár van, süt a nap, néha éget, és szinte biztos, hogy még a legóvatosabb futó is begyűjt néhány árulkodó csíkot a testére, amely arról árulkodik, hogy még a legmelegebb évszakban is a szabadban sportol.

www.futnimentem.hu >> futócuccok 2019-06-12

Ezek a leggyakrabban előforduló vonalak a futók testén.
 

Az óra csíkja


Attól függ, melyik kezeden hordod a futóórád, szinte biztos, hogy van rajta egy vékonyabb-vastagabb világos sáv, amit az óra és a szíj takar el a napocska elől.
 

A pólóujj nyoma


Rövidujjú pólója minden futónak van, és valószínűleg pólóujj-csíkja is a karján, hiszen tavasszal viszonylag hamar vetkőzünk pólóra, és az első tavaszi melegebb napsugarak könnyen meg is tudják kapni a bőrünket, majd ahogy megyünk bele a nyárba, úgy éri egyre több napfény a karunkat.


Sportmelltartó, top és trikó foltok


A lányoknál fordul elő mindenféle lesülés, barnulás a háton, ha ujjatlan trikóban vagy topban futnak.
A legkülönfélébb mintázatok képesek belegéni a hátunkba – ez fürdőruha viselésekor, vagy nyitott hátú esküvői ruhában tud elég vicces lenni.


 

A rövidnadrág nyoma


A futónadrágodnak van egy bizonyos hossza, ami „színválasztó” lehet, már ami a bőrödet illeti. Ez akkor látszik leginkább, ha fürdőruhát viselsz, esetleg más hosszúságú, még rövidebb nadrágot viselsz, ami alól kikandikál a fehér sáv.


A zokni nyoma


Zoknit mindenki visel futáshoz, és ahogy melegszik az idő, úgy vesz mindenki egyre rövidebb nadrágot, majd ahogy hűl, úgy térünk vissza újra a hosszúhoz. Ez az a rész a lábon, amit a legkorábban, és a legtovább érnek a napsugarak.
 

A napszemüveg nyoma


Ha napszemüvegben futsz, előfordulhat, hogy keletkezik egy fehérebb sáv a szemeid körül, ahol nem éri nap az arcbőröd – ha túlzottan megkap a nap, könnyen úgy nézhetsz ki, mint egy cuki mosómedve.

Neked milyen csíkjaid vannak?

 


FUTNI MENTEM

IMPRESSZUM SZERZŐI JOGOK JOGI NYILATKOZAT