/article_titleimages/rincon.jpg

Az ősz két legmenőbb HOKA futócipője

Ha szeretnél az őszre új futócipőt, és kipróbálnád a HOKA ONE ONE modelljeit, akkor neked ajánlok két szuper modellt!

www.futnimentem.hu >> futócuccok 2019-08-19

Kezdő, újrakezdő, haladó, ultrás: mindegy, melyik kategóriába tartozol, a HOKA ONE ONE kínálatában biztosan találsz olyan futócipőt, ami tökéletes lesz számodra. A Hoka úgy tervezi a cipőit, hogy azok a futóknak a lehető legjobbak és legkényelmesebbek legyenek. Hokában élmény futni, mintha repülnél, a cipők csillapítása, széles sarokrésze segít a puha, ruganyos lépésekben, mindegy, hány kilométert szeretnél megtenni.

A márka folyamatosan azon dolgozik, hogy a HOKA ONE ONE futócipők még kényelmesebbek, még jobbak lehessenek, a korábbi modelleket évről évre továbbfejlesztik, emellett pedig mindig előrukkolnak valamilyen újdonsággal, egy-egy olyan futócipővel, ami korábban még nem volt.

A futók egyre nagyobb rétege ismeri és szereti a Hokát, és a márka már régen „kinőtte” az ultrások rétegét, hiszen már nemcsak a hosszú távokra készülők futnak ebben a cipőben, hanem egyre több kezdő futó, triatlonista, sőt pályaversenyző repül Hokában.
Hogy miért? Mert élmény Hokában futni, teljesen mindegy, milyen távot teljesítesz, 2 és 300 kilométer között is élvezheted a cipő nyújtotta kényelmet – mert megérdemled!

2019 őszén két újdonság is érkezett a HOKA ONE ONE jóvoltából a futócipők piacára – egy régi és egy vadiúj kedvenc.


CLIFTON 6


A HOKA ONE ONE egyik kedvenc modellje, a Clifton, amit szinte mindenki ismer, és talán már próbált is az elmúlt években. Most már a 6-os számú modell csatlakozott a Clifton családhoz, ami még jobb és még kényelmesebb, mint az elődei voltak. A Clifton 6 egyesíti a modell összes eddigi előnyét, de még kényelmesebb és könnyebb, mint valaha. Tökéletesen illeszkedik a lábra, beépített hálós felsőrésze jól szellőzik, de megerősített hímzésének köszönhetően erősebb, tartósabb és strapabíróbb, mint korábban volt. A megszokott kényelmet, puhaságot és párnázottságot az EVA középtalp biztosítja, míg a Meta-Rocker talprész a sima lépteket segíti. A mérsékelten ferde sarok minden futólépésnél a jobb ellépést segíti, a megerősített talpi kopórétegek pedig súlynövekedés nélkül biztosítják a cipő tartósságát. Akármilyen távon is futsz, a Clifton 6 az 5 kilométertől az ultratávokig tökéletes társad lesz az utadon.


 

RINCON


A legújabb Hoka futócipőt, a Rincont az ugyanilyen nevű világhírű szörfparadicsom ihlettel. Ez a könnyűsúlyú futócipőt a tökéletes párnázottságot ötvözi a könnyedséggel, hogy lágyan, súlytalanul haladhass futás közben. A cipő aszimmetrikus kialakítású felsőrésze tökéletesen illeszkedik a lábfejre, hálós kialakítása pedig segít a megfelelő szellőzésben. Vékony nyelve kényelmes, a sarkon elhelyezett fül segítségével pedig könnyen felhúzható a cipő. Az EVA középtalp tökéletes HOKA ONE ONE érzést és párnázottságot biztosít, a Meta-Rocker talprész segíti a gyors ellépést, a talp stratégiai zónáin elhelyezett kopógumik pedig elképesztően tartóssá teszik ezt a futócipőt. Viselheted bármilyen távon, biztos, hogy könnyedén és lendületesen tudsz majd futni.

 


FUTNI MENTEM

IMPRESSZUM SZERZŐI JOGOK JOGI NYILATKOZAT